12 Май 2012
237297
Свинско вретено
Ребърца с къри на скара
Бекон със сметана на скара
Филенца с лимон на скара
Мешана скара
Шишчета с бекон, филе и кайма
Пържоли по ловджийски
Мешана скара
5 бр. (750 г) свински пържоли
200 г наденица
250 г месо за шишчета
150 г гъби
1/2 бр. лимон
1 глава (50 г) кромид лук
1 стрък чубрица
1 ч.л. (5 г) черен пипер
5 бр. лютиви чушки
сол
Полуопечените пържоли и шишчета, наденицата и лютивите чушки се слагат в гювеч, покриват се с нарязаните на дребно гъби и лук, поръсват се със счукания черен пипер и ситно стритата чубрица, заливат се с 2 и 1/2 ч.ч. вода, посоляват се и се задушават във фурната или върху печката, като се похлупват с капак. Поднасят се топли, като се поръсват със сока от лимона.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари