12 Май 2012
237297
Свинско вретено
Ребърца с къри на скара
Бекон със сметана на скара
Филенца с лимон на скара
Мешана скара
Шишчета с бекон, филе и кайма
Пържоли по ловджийски
Свинско вретено
4 бр. свински филета
40 г масло
100 г гъби
60 г шунка
60 г кашкавал
сол
черен пипер
Филетата се начукват добре и поръсват с подправките. Гъбите се задушават с маслото и се нареждат върху филетата. Върху тях се слага настърган кашкавал и накрая шунката. Месото се навива на руло и се пече на скара.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари