12 Май 2012
237297
Свинско вретено
Ребърца с къри на скара
Бекон със сметана на скара
Филенца с лимон на скара
Мешана скара
Шишчета с бекон, филе и кайма
Пържоли по ловджийски
Филенца с лимон на скара
4-5 с.л. прясно изцеден лимонов сок
по 2 с.л. нарязани листа пресен риган и магданоз
2 бр. свински филета (по около 200 г всяко)
1 с.л. зехтин
1/2 ч.л. сол, черен пипер
В голям найлонов плик смесете сока от лимона и по 1 с.л. от зелените подправки. Сложете месото вътре, оваляйте го добре в марината и завържете плътно плика, преди да изкарате въздуха от него. Месото трябва да престои в марината поне 2 часа, в хладилника. След като извадете месото от марината, в купа смесете зехтина, солта и пипера, както и останалите риган и магданоз. Натъркайте месото с тази смес. Печете месото на скара.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари