26 Февруари 2012
82975
Пролетна торта с ягоди
Пролетна торта с пудинг
Пролетна торта с плодов пълнеж
Плодова пита с крем ванилия
Пролетна торта с плодове
Пролетна торта с кисело мляко и плодове
Бисквитена торта с плодове
Студена торта с Маскарпоне
Пролетна торта с ягоди и сметана
Бисквитена торта с плодове
600 г обикновени бисквити (4 пакета)
250-300 мл прясно мляко
4 с.л. какао
1 ч.ч. пудра захар
100 г масло
3 бр. банани
3 бр. ябълки
сладка сметана за разбиване
В голям съд се начупват бисквитите на малки парченца, заливат се с прясното мляко и се разбърква добре. В друг съд се слагат какаото, нарязаните на кубчета банани и ябълки и пудрата захар, разбърква се добре и тази смес се добавя към омекналите бисквити. Сместа се разбърква добре и се изсипва във форма за торта. Залива се с разтопеното масло и се слага в хладилник да се стегне. След това се изважда от формата и украсява с разбитата сметана.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари