21 Януари 2012
1033963
Ягодов чийзкейк
Бисквитена торта с течен шоколад
Торта с кайсии
Солена палачинкова торта с кисели краставички
Домашна шоколадова торта
Бисквитена торта с домашен крем
Бърза Бисквитена торта
Шоколадова торта с крем
Палачинкова торта с шоколадов крем
Лесна бишкотена торта
Домашна торта с банани
Бисквитена торта с течен шоколад
Продукти:
маскарпоне - 500 г
сметана - 600 г
пудра захар - 4 с.л.
течен шоколад - 400 г
прясно мляко
какаови бисквити(квадратни или правоъгълни)
бадеми ( за декорация)
шоколадови пръчици (или шоколад, който настъргваме на ситно ренде)
Начин на приготвяне:
Сметаната се разбива с пудрата захар, добавя се маскарпонето и се разбива на пухкав крем. Бисквитите се потапят в прясно мляко и се подреждат в подходящ съд.
Върху тях се поставя течен шоколад, след това крем с маскарпоне, отново ред бисквити, потопени в прясно мляко, шоколад, крем.
Тортата се декорира с ситно смлени бадеми и шоколадови пръчици (шоколад, настърган на ситно ренде).
Поставя се в хладилник, за да стегне.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари