Рецепти за вкусни торти за събота и неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бисквитена торта с течен шоколад
1033963

Бисквитена торта с течен шоколад

Продукти:
маскарпоне - 500 г
сметана - 600 г
пудра захар - 4 с.л.
течен шоколад - 400 г
прясно мляко
какаови бисквити(квадратни или правоъгълни)
бадеми ( за декорация)
шоколадови пръчици (или шоколад, който настъргваме на ситно ренде)

Начин на приготвяне:


Сметаната се разбива с пудрата захар, добавя се маскарпонето и се разбива на пухкав крем. Бисквитите се потапят в прясно мляко и се подреждат в подходящ съд.
Върху тях се поставя течен шоколад, след това крем с маскарпоне, отново ред бисквити, потопени в прясно мляко, шоколад, крем.
Тортата се декорира с ситно смлени бадеми и шоколадови пръчици (шоколад, настърган на ситно ренде).
Поставя се в хладилник, за да стегне. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft