21 Януари 2012
1033963
Ягодов чийзкейк
Бисквитена торта с течен шоколад
Торта с кайсии
Солена палачинкова торта с кисели краставички
Домашна шоколадова торта
Бисквитена торта с домашен крем
Бърза Бисквитена торта
Шоколадова торта с крем
Палачинкова торта с шоколадов крем
Лесна бишкотена торта
Домашна торта с банани
Торта с кайсии
Продукти:
2 1/2 опаковки бишкоти
1 компот от кайсии
За крема:
1 ч. ч. пудра захар
изцедено кисело мляко или сметана
1 ч. л. желатин
Начин на приготвяне:
Приготвяме крема, като към разбитата сметана прибавяме предварително накиснатия в студена вода желатин и го разбъркваме добре. Използваме го полужелиран. Топваме всяка бишкота в сиропа от компота и ги нареждаме в тортена форма. Отгоре нареждаме изцедените и обелени от кожичките кайсии, а върху тях изливаме крема. Оставяме тортата да престои в хладилник 5-6 часа и след това я украсяваме по желание със счукани орехови ядки или шоколадови пръчици.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари