21 Януари 2012
1033981
Ягодов чийзкейк
Бисквитена торта с течен шоколад
Торта с кайсии
Солена палачинкова торта с кисели краставички
Домашна шоколадова торта
Бисквитена торта с домашен крем
Бърза Бисквитена торта
Шоколадова торта с крем
Палачинкова торта с шоколадов крем
Лесна бишкотена торта
Домашна торта с банани
Бърза Бисквитена торта
Продукти:
* 1 опак. бисквити
* 2 опак. пудинг праскова
* 8 с.л. захар
* 1 л. прясно мляко
* 1 опак. желатин
* 100 г шоколад
Пудингът се сварява с прясното мляко и захарта според указанията на пакета. Щом малко се поохлади се смесва с разтопения желатин. В продълговата форма се изсипва пудинг, върху него се нареждат бисквити (1 опак.), заливат се с пудинг до изчерпване на количествата. Бисквитената торта се охлажда в хладилника. На следващия ден се поставя в съд с гореща вода за няколко секунди, за да може по-лесно да се извади от формата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари