21 Януари 2012
1033963
Ягодов чийзкейк
Бисквитена торта с течен шоколад
Торта с кайсии
Солена палачинкова торта с кисели краставички
Домашна шоколадова торта
Бисквитена торта с домашен крем
Бърза Бисквитена торта
Шоколадова торта с крем
Палачинкова торта с шоколадов крем
Лесна бишкотена торта
Домашна торта с банани
Домашна шоколадова торта
Продукти:
100 г масло
100 г пудра захар
100 г настърган шоколад
5 жълтъка
5 белтъка
75 г галета.
Начин на приготвяне:
В дълбок съд сложете затопленото масло, студената захар, настъргания шоколад. Смесете много добре и разбъркайте с миксер докато получите гладък крем. Добавете един по един жълтъците и предварително разбитите на твърд сняг белтъци. Накрая добавете галетата и разбъркайте с дървена лъжица. Изсипете сместа в кръгла форма за торта и изпечете.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари