Рецепти за вкусни торти за събота и неделя

вход през zajenata.bg
1033963

Лесна бишкотена торта

Продукти:

Продукти:
2 опаковки бишкоти (40-50 броя)
500 мл. течна сметана
500 мл. прясно мляко
2 пакетчета пудинг ванилия на д-р Йоткер
какао на прах
чаша ароматно кафе

Начин на приготвяне: Кипвате млякото и сметаната с 6-8 с. л. захар и прибавяте предварително разтворения пудинг. Бъркате, докато се сгъсти. Разделяте сместа на две и в едната част разтваряте какаото (може да разтопите на водна баня 100 гр. шоколад и да го прибавите вместо какао) . Намазвате формата/тавата с малко от сместа (по желание кафява или бяла) . Нареждате един ред бишкоти и върху тях намазвате от другата смес. Бишкотите от следващия ред потопете една по-една в кафето. При потапяне вадете бързо от течността. И отново смес, докато тя свърши и завършите с нея. Най-отгоре поръсете с какао на прах. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft