Лесна бишкотена торта
Продукти:
Продукти:
2 опаковки бишкоти (40-50 броя)
500 мл. течна сметана
500 мл. прясно мляко
2 пакетчета пудинг ванилия на д-р Йоткер
какао на прах
чаша ароматно кафе
Начин на приготвяне: Кипвате млякото и сметаната с 6-8 с. л. захар и прибавяте предварително разтворения пудинг. Бъркате, докато се сгъсти. Разделяте сместа на две и в едната част разтваряте какаото (може да разтопите на водна баня 100 гр. шоколад и да го прибавите вместо какао) . Намазвате формата/тавата с малко от сместа (по желание кафява или бяла) . Нареждате един ред бишкоти и върху тях намазвате от другата смес. Бишкотите от следващия ред потопете една по-една в кафето. При потапяне вадете бързо от течността. И отново смес, докато тя свърши и завършите с нея. Най-отгоре поръсете с какао на прах.