Свински бъбреци с гъби
Задушени бъбреци
Бъбреци с доматен сос
Свински бъбреци на шишчета
Картофи със свински бъбреци и гъби на фурна
Свински бъбреци с лук
Свински бъбреци на скара
Бъбреци с доматен сос
Продукти: свински или телешки бъбреци 1 кг, кромид лук 2 глави,краве масло (маргарин) 1 пакетче,брашно 20 г (2 супени лъжици),доматено пюре 10 г (1 супена лъжица),бяло вино 100 мл (1/2 чаена чаша),магданоз 1/2 връзка, черен пипер исол на вкус. Бъбреците се попарват и после се изплакват със студена вода. Нарязват се на ивици, поръсват се с черен пипер и се оставят да престоят 1 час. Ситно нарязаният лук се задушава в маслото. Сипват се бъбреците, оваляни в брашно, и се задушават под капак. Като се позапържат, се прибавя виното, доматеното пюре, разтворено в чаша вода, и се посолява. Доварява се на тих огън. Ястието се сервира,поръсено с магданоз.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари