Свински бъбреци рецепти

вход през zajenata.bg
652291

Бъбреци с доматен сос

Продукти: свински или телешки бъбреци 1 кг, кромид лук 2 глави,краве масло (маргарин) 1 пакетче,брашно 20 г (2 супени лъжици),доматено пюре 10 г (1 супена лъжица),бяло вино 100 мл (1/2 чаена чаша),магданоз 1/2 връзка, черен пипер исол на вкус. Бъбреците се попарват и после се изплакват със студена вода. Нарязват се на ивици, поръсват се с черен пипер и се оставят да престоят 1 час. Ситно нарязаният лук се задушава в маслото. Сипват се бъбреците, оваляни в брашно, и се задушават под капак. Като се позапържат, се прибавя виното, доматеното пюре, разтворено в чаша вода, и се посолява. Доварява се на тих огън. Ястието се сервира,поръсено с магданоз.

1 2 3 4
5
6 7
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft