Свински бъбреци рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свински бъбреци на шишчета
652291

Свински бъбреци на шишчета

бъбреци - 1 кг. свински
лук - 4 глави
домати - 5 бр.
краставици - 1 бр.
олио - 3 с. л.
черен пипер
сол
вино - 1 л.

Бъбреците се режат на половина, измиват се основно и се нарязва на кубчета. Заливат се с виното и се оставят да отлежат около 30 мин.

Зеленчуците се измиват и нарязват на големината на нарязаните бъбреци.

Така приготвени се набожда на шиш, като се редуват бъбрек, лук, бъбрек, домат, бъбрек, краставица.

Посоляват се със сол и черен пипер, намазват се с олио и се пекат на грил.  

1 2 3
4
5 6 7
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft