Свински бъбреци с гъби
Задушени бъбреци
Бъбреци с доматен сос
Свински бъбреци на шишчета
Картофи със свински бъбреци и гъби на фурна
Свински бъбреци с лук
Свински бъбреци на скара
Свински бъбреци на шишчета
бъбреци - 1 кг. свински
лук - 4 глави
домати - 5 бр.
краставици - 1 бр.
олио - 3 с. л.
черен пипер
сол
вино - 1 л.
Бъбреците се режат на половина, измиват се основно и се нарязва на кубчета. Заливат се с виното и се оставят да отлежат около 30 мин.
Зеленчуците се измиват и нарязват на големината на нарязаните бъбреци.
Така приготвени се набожда на шиш, като се редуват бъбрек, лук, бъбрек, домат, бъбрек, краставица.
Посоляват се със сол и черен пипер, намазват се с олио и се пекат на грил.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари