Свински бъбреци рецепти

вход през zajenata.bg
652291

Свински бъбреци с лук

Продукти:
- 1 кг свински бъбреци
- 1 глава лук
-оцет, олио
-сол, чер пипер
- дафинов лист
- чесън на прах
- червено вино
- магданоз

Приготвяне:
Бъбреците се накисват в дълбок съд с вода в която се добавя 50 мл оцет и 100 вл червено вино. Виното за предпочитане трябва да е тежко и богато на танини (например Мавруд). Бъбреците се оставят да киснат така от 30 минути до 1 час. След това се измиват и осоляват. Нарязват се на парчета, като внимателно се отделят тлъстините от тях.

Лука се реже на шайби и заедно с бъбреците се задушава на умерен огън. Добавя се черен пипер, чесън на прах и 1-2 дафинови листа. Задушава се до готовност. Поръсва се с нарязан на дребно магданоз. Ястието се сервира топло и добре се съчетава с пресни салати. Подходяща компания са червеното вино, но и бирата.
Приятен апетит!

1
2
3 4 5 6 7
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft