Свински бъбреци рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Картофи със свински бъбреци и гъби на фурна
652291

Картофи със свински бъбреци и гъби на фурна

1 кг картофи
1 кг свински бъбреци
500 г гъби
50-60 мл олио
балканска чубрица, червен пипер, черен пипер, 1 с.л. сол
1 ч.ч. бира
2 ч.ч. червено вино

Първо трябва да се изчистят бъбреците и да се измият добре - това става, като ги сцепим и отстраним излишното. След това се нарязват на кубчета и се измиват, като се мият с оцет за да обере лошата миризма. След това ги слагаме да се варят, като към водата прибавяме 1 ч.ч. бира и 1 ч.ч. червено вино. Варят се около 15 минути.
Картофите се обелват и се режат на кубчета, слагат се в тава, към тях се прибавят бъбреците, след това поръсваме с олио, прибавяме подправките и заливаме с бульона от бъбреците, като добавим и още 1 ч.ч. червено вино. Слагаме да печем на силна фурна (предварително загрята). Ястието се разбърква периодично, преди всичко да се е изпекло добре прибавяме и гъбите които са нарязани по на едро. Гъбите задължително се слагат накрая за да не се стопят. За предпочитане е ястието да се сервира топло.

1 2
3
4 5 6 7
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft