Доматена супа рецепта ПОНЕДЕЛНИК
Шницели с плънка ПОНЕДЕЛНИК
Таратор класик ВТОРНИК
Пилешка пържола на грил ВТОРНИК
Крем супа от картофи и тиквички СРЯДА
Картофи с кренвирши СРЯДА
Магданозена супа ЧЕТВЪРТЪК
Вретено от пилешко ЧЕТВЪРТЪК
Лека лятна супа с картофи и краставици ПЕТЪК
Пъстърва във фолио ПЕТЪК
Вретено от пилешко ЧЕТВЪРТЪК
3 кисели краставици
3 гр. черен пипер
2 с.л. соев сос
3 гр. сол
150 гр. гъби стерилизирани
500 гр. пилешки гърди
100 гр. кашкавал
Начукваме филето . След това го посоляваме и подправяме с черния пипер.
Краставичките и кашкавала нарязваме на кубчета, гъбите - на малки парчета.
В средата на филетата поставяме малко от плънката. Навиваме ги на руло, като притискаме краищата им много добре.
Овалваме рулата в соев сос.
Намазваме скарата с мазнина. Загряваме я и поставяме рулата откъм затворената страна, за да се изпекат добре.
Сервираме горещи, по желание с гарнитура от печени зеленчуци.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари