Доматена супа рецепта ПОНЕДЕЛНИК
Шницели с плънка ПОНЕДЕЛНИК
Таратор класик ВТОРНИК
Пилешка пържола на грил ВТОРНИК
Крем супа от картофи и тиквички СРЯДА
Картофи с кренвирши СРЯДА
Магданозена супа ЧЕТВЪРТЪК
Вретено от пилешко ЧЕТВЪРТЪК
Лека лятна супа с картофи и краставици ПЕТЪК
Пъстърва във фолио ПЕТЪК
Магданозена супа ЧЕТВЪРТЪК
1 глава кромид лук
2-3 домата
2-3 с. л. олио
2 с. л. брашно
1 ч. ч. кисело мляко
1 сварено яйце
черен пипер
сол
Нарежете на ситно лука и го запържете в сгорещеното олио. Прибавете брашното и бъркайте, докато стане златисто.
Сипете нарязания магданоз, посолете сместа и я залейте с 6 чаени чаши гореща вода. Загрейте до кипване, добавете обелените и нарязани на кубчета домати и натрошеното сирене.
Оставете на тих огън още 20 минути и сипете киселото мляко, разбъркано с нарязаното на дребни кубчета яйце.
Леко разбъркайте, свалете от огъня и поръсете със смлян черен пипер.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари