Какво да сготвим за цялата гореща седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пъстърва във фолио ПЕТЪК
116625

Пъстърва във фолио ПЕТЪК

2 бр. риби пъстърви
1 глава лук или 1-2 стръка зелен лук
1 бр. лимон
4-6 скилидки чесън
4-6 листа дафинов лист
2 стръка розмарин
сол
черен пипер
зехтин или олио

Изчистената от вътрешностите риба се поръсва със сол и черен пипер от всички страни. Лукът се нарязва на полумесеци, скилидките чесън на две, а лимонът на резени. Тези продукти се разбъркват с останалите и така приготвената плънка се разделя на две равни части, с които се напълват коремните кухини на рибите. Всяка риба се поставя на голямо парче фолио, поръсва се с мазнина и още малко сол и черен пипер. Увива се добре и се пече в предварително загрята фурна на 230 С за около 30-40 минути. Може да се сервира както е във фолиото, с гарнитура по желание.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft