Доматена супа рецепта ПОНЕДЕЛНИК
Шницели с плънка ПОНЕДЕЛНИК
Таратор класик ВТОРНИК
Пилешка пържола на грил ВТОРНИК
Крем супа от картофи и тиквички СРЯДА
Картофи с кренвирши СРЯДА
Магданозена супа ЧЕТВЪРТЪК
Вретено от пилешко ЧЕТВЪРТЪК
Лека лятна супа с картофи и краставици ПЕТЪК
Пъстърва във фолио ПЕТЪК
Пъстърва във фолио ПЕТЪК
2 бр. риби пъстърви
1 глава лук или 1-2 стръка зелен лук
1 бр. лимон
4-6 скилидки чесън
4-6 листа дафинов лист
2 стръка розмарин
сол
черен пипер
зехтин или олио
Изчистената от вътрешностите риба се поръсва със сол и черен пипер от всички страни. Лукът се нарязва на полумесеци, скилидките чесън на две, а лимонът на резени. Тези продукти се разбъркват с останалите и така приготвената плънка се разделя на две равни части, с които се напълват коремните кухини на рибите. Всяка риба се поставя на голямо парче фолио, поръсва се с мазнина и още малко сол и черен пипер. Увива се добре и се пече в предварително загрята фурна на 230 С за около 30-40 минути. Може да се сервира както е във фолиото, с гарнитура по желание.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари