Доматена супа рецепта ПОНЕДЕЛНИК
Шницели с плънка ПОНЕДЕЛНИК
Таратор класик ВТОРНИК
Пилешка пържола на грил ВТОРНИК
Крем супа от картофи и тиквички СРЯДА
Картофи с кренвирши СРЯДА
Магданозена супа ЧЕТВЪРТЪК
Вретено от пилешко ЧЕТВЪРТЪК
Лека лятна супа с картофи и краставици ПЕТЪК
Пъстърва във фолио ПЕТЪК
Пилешка пържола на грил ВТОРНИК
1 с.л. ябълков оцет
2 с.л. зехтин
1 к.л. майорана
4 с.л. соев сос
1,5 к.л. риган
4 скилидки чесън счукани
1 к.л. черен пипер
3 ч.л. червен пипер
2 кг. пилешко месо от бут
1 щипка захар
сол на вкус
Почистваме пилешките пържоли от бут от кожата, слагаме ги в найлоново пликче и ги "начукваме" леко.
След това смесваме всички подправки в голям плик за печене, добавяме оцета, соевия сос и зехтина, слагаме пилешките пържоли и хубаво ги раздрусваме или ги объркваме с ръка, за да се овкусят равномерно.
След това изваждаме пилешките пържоли, отцеждаме ги добре и ги изпичаме в тава във фурната, на грил или барбекю.
Сервираме с гарнитура от пържени картофки или салта по избор.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари