Картофки в йенска тенджера
Сирене в йенска тенджера
Гъби с ориз в йенска тенджера
Постни сарми в йенска тенджера
Филе от риба в йенска тенджера и микровълнова
Зелен боб в йенска тенджера
Китайски сарми в йенска тенджера
Пилешки дробчета в йенска тенджера
Гъби с ориз в йенска тенджера
Около 200г.гъби се сваряват. (в МВФ-2 пъти по 5 мин., като се налива съвем малко вода на дъното на йенска тенджера , покрита с капак сол). Бульонът се запазва за вкус на ориза.
Начин на приготвяне:
Запържваме 1 малка глава лук в подходящ съд (полутенджера-да има място и за ориза и гъбите). Като поомекне, прибавяме 1/2 ч.чаша ориз и доливаме бульона гъбите и бъркаме. Към края на варенето се добавя копър и междувременно се опитва за соленост и ако се налага се прибавя още сол на вкус.Към ястието са подходящи черен пипер и лимонов сок.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари