Лесни и бързи рецепти за йенска тенджера в микровълнова

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Постни сарми в йенска тенджера
249287
Постни сарми в йенска тенджера

Постни сарми в йенска тенджера

10-12 листа кисело зеле , 1 ч. ч. бисерен ориз , 200-250 г стерилизирани домати , 1 1/2 глава лук , 1 стрък целина , 2-3 стръка магданоз , 5 с. л. олио , 1 ч. л. червен пипер , 1 ч. л. чубрица , 1/2 ч. л. сол
за заливката:
1/2 ч. ч. зелев сок , 1/2 ч. ч. вода , 4 с. л. олио , 1/2 ч. л. червен пипер

Начин на приготвяне:
В йенска тенджера се налива олио, слагат се нарязаните наситно лук и целина и се вари под капак 1 минута на максимална мощност.Добавят се оризът и доматите, вари се още 3 минути, след което се налива чаша топла вода и се поставят подправките. Вари се още около 5 минути или докато оризът набъбне и поеме водата.Зелевите листа се почистват от кочана, поставя се от плънката и се завиват сарми. Сармите се подреждат в тенджерата, в която е приготвена плънката, и се поливат със заливката. Ястието се вари на пълна мощност под капак около 20 минути или до пълното омекване на сармите. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft