Картофки в йенска тенджера
Сирене в йенска тенджера
Гъби с ориз в йенска тенджера
Постни сарми в йенска тенджера
Филе от риба в йенска тенджера и микровълнова
Зелен боб в йенска тенджера
Китайски сарми в йенска тенджера
Пилешки дробчета в йенска тенджера
Картофки в йенска тенджера
1 кг. картофи
1 гл. лук
1 малка консерва нарязани домати
60 гр. масло
червен пипер
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Измиваме и обелваме картофите. Нарязваме ги на едри парчета и ги слагаме в Йенска тенджера. Почистваме и нарязваме лука на полумесеци. Прибавяме ги към картофите. Заливаме с доматите. Добавяме подправките и разбъркваме. Нарязваме маслото на парченца и го слагаме върху картофите. Покриваме с капака и слагаме в студена фурна. Пускаме фурната и печем на умерена фурна за около час.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари