Сладкиши и кексове за настроение

вход през zajenata.bg
1150114
Жадната монахиня

Жадната монахиня

За блата:

* 6 бр. яйца (3 белтъка се отделят)
* 1 и 1/2 ч.ч. захар
* 1 и 1/2 ч.ч. брашно

Необходими продукти

За сиропа:

* 1 ч.ч. прясно мляко
* 1 ч.ч. захар
* 125 г масло
* 2-3 с.л. какао

За глазурата:

* 3-те белтъка от блата
* 1 ч.ч. захар

Начин на приготвяне

Блатът се изпича и се надупчва със задната част на молив. След като изстине блата, се полива със сиропа и охладен се покрива с глазурата - белтъците и захарта се разбиват като за целувки на сняг.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft