20 Януари 2012
254899
Пиле със зеленчуци на тиган
Пиле с кашу
Ябълков сладкиш
Яйца с кисело мляко
Пълнени чушки с фасул
Гювече с кренвирши и чушки
Рулца от шунка с краставички
Запечени кренвирши с кашкавал
Запечени кренвирши с кашкавал
Продукти:
6-7 кренвирша
3-4 яйца
130 г кашкавал
4-5 скилидки чесън
60 г масло
1 к.л. вегета
червен пипер
черен пипер
Нарежете кренвиршите на няколко парчета с еднаква дължина. Наредете ги в подходящ съд за печене и наредете върху тях парченца масло. Отгоре сложете ситно нарязания чесън, настъргания кашкавал, черния, червения пипер и вегетата. Разбийте яйцата и залейте с тях кренвиршите. Запечете ги в силна фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари