20 Януари 2012
254899
Пиле със зеленчуци на тиган
Пиле с кашу
Ябълков сладкиш
Яйца с кисело мляко
Пълнени чушки с фасул
Гювече с кренвирши и чушки
Рулца от шунка с краставички
Запечени кренвирши с кашкавал
Пълнени чушки с фасул
Продукти:
2 1/2 чаени чаши фасул
1/2 чаена чаша олио
10-12 сухи червени пиперки
2 глави лук
1 чаена лъжичка червен пипер
джоджен
сол на вкус
Приготвяне:
Фасулът се залива с кипяща подсолена вода, захлупва се добре и се оставя 10-15 минути да набъбне. След това се прецежда и се счуква.
Пиперките, предварително почистени от дръжките и семето, се накисват в топла вода да омекнат. Прави се запръжка от олиото, нарязания на ситно лук, червения пипер.
Изсипва се върху фасула. Избърква се с джоджена и солта и се пълнят пиперките. Нареждат се в тенджера, заливат се със зелев сок или вода и се варят, затиснати с чиния.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари