Лесни рецепти за събота и неделя

вход през zajenata.bg
254899

Пиле с кашу

Необходими продукти
пилешко, нарязано на кубчета
сурово кашу
 две супени лъжици олио
една чаша нарязани гъби
една средно голяма чушка (зелена или жълта)
3 чаши топла вода
сол
бял пипер на вкус


Приготвяне: смелете кашуто на прах. Запържете пилето с олио от двете страни до златисто. Сложете водата и подправките и гответе докато омекне. В тигана с олиото запържете прахта от кашуто, веднага сложете бульона от пилето и разбъркайте. Прибавете пилето, гъбите, чушката и варете на слаб огън като разбърквате.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft