20 Януари 2012
254899
Пиле със зеленчуци на тиган
Пиле с кашу
Ябълков сладкиш
Яйца с кисело мляко
Пълнени чушки с фасул
Гювече с кренвирши и чушки
Рулца от шунка с краставички
Запечени кренвирши с кашкавал
Пиле с кашу
Необходими продукти
пилешко, нарязано на кубчета
сурово кашу
две супени лъжици олио
една чаша нарязани гъби
една средно голяма чушка (зелена или жълта)
3 чаши топла вода
сол
бял пипер на вкус
Приготвяне: смелете кашуто на прах. Запържете пилето с олио от двете страни до златисто. Сложете водата и подправките и гответе докато омекне. В тигана с олиото запържете прахта от кашуто, веднага сложете бульона от пилето и разбъркайте. Прибавете пилето, гъбите, чушката и варете на слаб огън като разбърквате.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари