20 Януари 2012
254899
Пиле със зеленчуци на тиган
Пиле с кашу
Ябълков сладкиш
Яйца с кисело мляко
Пълнени чушки с фасул
Гювече с кренвирши и чушки
Рулца от шунка с краставички
Запечени кренвирши с кашкавал
Пиле със зеленчуци на тиган
Продукти:
500 гр. Крехко пил. месо /филенца/
1 морков
1 тиквичка
1 средно голяма чушка /зелена или червена, а може и от двете по желание/
3-4 скилидки чесън
Зехтин, сусамово олио
Добре е месото предварително да се овкуси и да престои 2-3ч. с подправките /червен пипер, пикантина, чубрица, сол, соев сос/
Месото нарязано на малки парченца /хапки/ се изсипва в тигана със сгорещения зехтин и се запържва до златисто-кафяво. Отделно се задушават нарязаните на малки парченца зеленчуци в сгорещеното сусамово олио докато поомекнат. Посоляват се леко, добавя се малко соев сос и се смесват с месото, като се оставят заедно да се позадушат още малко.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари