20 Януари 2012
254899
Пиле със зеленчуци на тиган
Пиле с кашу
Ябълков сладкиш
Яйца с кисело мляко
Пълнени чушки с фасул
Гювече с кренвирши и чушки
Рулца от шунка с краставички
Запечени кренвирши с кашкавал
Ябълков сладкиш
Продукти:
3 ябълки
1/2 ч.чаша мед
2 с.л.маргарин
2 с.л.нишесте
2 с.л.стафиди, по желание
индийско орехче и канел на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете, почистете от семките и нарежете ябълките на филийки. Смесете останалите продукти. Изсипете всичко върху готово маслено тесто, разстлано в кръгла форма за печене. Печете сладкиша на 190 градуса за 40 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари