Зеле на фурна
Зеле с пушено месо
Зеле с боб на фурна
Зеле със свински пържоли на фурна
Зеле в гювеч
Постно прясно зеле
Зеле с ориз
Печено зеле с бутчета
Зеле с домати
Зеле в гювеч
Продукти:
зеле - 1 зелка
свинско месо - 600 - 700 г
мазнина - към 100 мл олио
лук - 1 глава
моркови - 2 броя
червен пипер - 1 - 2 с.л.
домати - 2 - 3 броя настъргани
чубрица
черен пипер
кимион
сол
приготвяне:
Свинското се разделя на парчета или се нарязва на късове. Загрява се малко мазнина и се запържва, докато си смени цвета. Овкусява се със сол и пипер и се сипва в гърнето, където вече сте нарязанили и леко намачкали със сол прясното зеле.
Добавят се накълцан лук и ситно нарязан морков, всички подправки и настърганите домати. Обърква се и се похлупва. Свинско с прясно зеле в гювеч се пече за около 2 часа в умерена фурна, без да се загрява предварително.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари