Зеле на фурна
Зеле с пушено месо
Зеле с боб на фурна
Зеле със свински пържоли на фурна
Зеле в гювеч
Постно прясно зеле
Зеле с ориз
Печено зеле с бутчета
Зеле с домати
Печено зеле с бутчета
ПРОДУКТИ:
зеле - 1бр.
пилешко месо - бутчета - 4 бр.
моркови - 3 бр.
домати - 1 бр.
бульон - 1 кубче пилешки
червен пипер
сол
мазнина
вода
ориз - 100 гр.
ПРИГОТВЯНЕ:
Зелето се нарязва на ситно и се изсипва в голяма тава.
Доматът и морковите се настъргват, слагат се при зелето и се объркват добре. Добавя се солта, червения пипер, натрошеното кубче бульон и ориза.
Бутчетата се измиват и се срязват на две. В голям пръстен гювеч се слага 1/2 от обърканото зеле, след което се подреждат бутчетата и се покрива с останалата част зеле. Добавя се мазнина и 1 ч. ч. вода.
Ястието се похлупва и се пече в умерено загрята фурна на 200 - 250 градуса около 60 минути.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари