
Зеле на фурна
Зеле с пушено месо
Зеле с боб на фурна
Зеле със свински пържоли на фурна
Зеле в гювеч
Постно прясно зеле
Зеле с ориз
Печено зеле с бутчета
Зеле с домати
Зеле с пушено месо
ПРОДУКТИ:
зеле - прясно 1 малка зелка
пилешко месо - пушено 200 гр.
свинско месо - пушен врат 200 гр.
кренвирши - 200 гр.
копър
чесън - 2 скилидки
черен пипер
домати - половин домат нарязан на ситно
ПРИГОТВЯНЕ :
Зелето се нарязва, посолява и се слага в тенджера да се вари, като се добавят олиото нарязаните на ситно чесън и домати. Когато омекне зелето се добавя копъра и черния пипер.
През това време се запържват за много малко месата и се смесват със зелето, то се пресипва в тава и се запича за 30 мин в тава.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари