
Зеле на фурна
Зеле с пушено месо
Зеле с боб на фурна
Зеле със свински пържоли на фурна
Зеле в гювеч
Постно прясно зеле
Зеле с ориз
Печено зеле с бутчета
Зеле с домати
Зеле с ориз
ПРИГОТВЯНЕ :
Загрейте мазнина в тенджерка и задушете накълцания лук, след което добавете нарязаното зеле, сол и червен пипер. Оставете да се задушава долейте с 3 ч.ч. гореща вода. След около 10 минути добавете ориза. Оставете ястието да ври на слаб огън, като често разбърквате.
Малко преди края на варенето добавете обелените и нарязани домати, черния пипер, чубрицата, кърито и лютата подправка. Оставете да заври за няколко минути.
След това го прехвърлете в намазнена тава и го сложете леко да се запече за кратко в предварително загряна фурна.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари