Пролетни салати

вход през zajenata.bg
85725

Зелена салата с кашу

Зелена салата с ябълки и кашу
Необходими продукти
1 бр. зелена салата
1/2 бр. ябълка
50 г кашу
1 глава червен лук
2 бр. домати
няколко репички - по желание
1 бр. краставица - по желание
сол, бял пипер
зехтин
балсамов оцет


Приготвяне:
Зелената салата се измива и накъсва на едро. Ябълките и лука се нарязват на ренде на тънки филийки, домата се реже на четвъртинки. Репичките се нарязват на половинки, краставицата на кубчета. Кашуто се запича леко в тиган и се добавя към салатата. Овкусява се със сол, смлян бял пипер, зехтин и оцет.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft