3 Май 2012
85725
Свежа салата с домати, краставици шунка и сос
Испанска салата от домати и краставици
Венецианска салата
Салата от домати със сметана и босилек
Зелена салата с пуешко и сос
Пилешки крокети със зелена салата
Зелена салата с кашу
Зелена салата с картофи
Зелена салата с риба тон и авокадо
Салата с рукола
Зелена салата с кашу
Зелена салата с ябълки и кашу
Необходими продукти
1 бр. зелена салата
1/2 бр. ябълка
50 г кашу
1 глава червен лук
2 бр. домати
няколко репички - по желание
1 бр. краставица - по желание
сол, бял пипер
зехтин
балсамов оцет
Приготвяне:
Зелената салата се измива и накъсва на едро. Ябълките и лука се нарязват на ренде на тънки филийки, домата се реже на четвъртинки. Репичките се нарязват на половинки, краставицата на кубчета. Кашуто се запича леко в тиган и се добавя към салатата. Овкусява се със сол, смлян бял пипер, зехтин и оцет.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари