3 Май 2012
85725
Свежа салата с домати, краставици шунка и сос
Испанска салата от домати и краставици
Венецианска салата
Салата от домати със сметана и босилек
Зелена салата с пуешко и сос
Пилешки крокети със зелена салата
Зелена салата с кашу
Зелена салата с картофи
Зелена салата с риба тон и авокадо
Салата с рукола
Зелена салата с риба тон и авокадо
Продукти:
1 голяма зелена маруля
1 бр. авокадо
1 бр. консерва риба тон
10-12 бр. цели черни маслини
1 с.л. магданоз
бял балсамиков оцет
зехтин
сол
Приготвяне:
Марулята се нарязва на лентички. Авокадото се обелва и плода му се нарязва на кубчета. Магданоза се реже на ситно. Всичко се смесва. Салатата се подправя със сол, оцет и зехтин. Подрежда се в салатена чиния. Отгоре се изсипва консервата от риба тон и се украсява с маслините. По желание може да се разбъркат всички продукти и да се направи подходяща декорация.
* Може да се добави и 1 с.л. лимонов сок по желание
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари