Пролетни салати

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Зелена салата с риба тон и авокадо
85725

Зелена салата с риба тон и авокадо


 Продукти:
1 голяма зелена маруля
1 бр. авокадо
1 бр. консерва риба тон
10-12 бр. цели черни маслини
1 с.л. магданоз
бял балсамиков оцет
зехтин
сол

 Приготвяне:
Марулята се нарязва на лентички. Авокадото се обелва и плода му се нарязва на кубчета. Магданоза се реже на ситно. Всичко се смесва. Салатата се подправя със сол, оцет и зехтин. Подрежда се в салатена чиния. Отгоре се изсипва консервата от риба тон и се украсява с маслините. По желание може да се разбъркат всички продукти и да се направи подходяща декорация.

* Може да се добави и 1 с.л. лимонов сок по желание 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft