Коледна трапеза рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Коледна капама със свинско и пилешко
81144

Коледна капама със свинско и пилешко

500 г пилешко филе
500 г свинско месо
150 г мариновани гъби
2 с.л. соев сос
3 с.л. горчица
1 с.л. майорана
3 глави лук
1/3 ч.ч. бяло вино
100 г кашкавал
100 мл пилешки бульон
сол
черен пипер
100 мл олио

Месата се нарязват на хапки и се запържват в олиото, докато леко се зачервят. Изваждат се и се объкват с горчицата, соевия сос, майораната, солта и черния пипер. Лукът се нарязва на ивички, а кашкавала - на малки кубчета. В намаслен гювеч се изсипват половината от месата, слагат се нарязаните гъби, лука и кашкавала, и отгоре се изсипват останалите меса. Налива се бялото вино и бульона. Гювеча се похлупва и се слага в студена фурна. Пече се на умерена температура.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft