20 Август 2012
446564
Туршия от камби
Туршия с чушки и карфиол
Царска туршия
Туршия с моркови, зеле и карфиол
Туршия с камби и лукчета
Мариновани пиперки
Сурова туршия
Туршия със зеленчуци
Мариновани червени чушки
Туршия от червени чушки с моркови и чесън
Мариновани пиперки
5 кг пипер(няма значение цвета)
2 чаени чаши оцет
150 г сол
150 г захар
250 г олио
Приготвяне:
Първо се опича пиперът, обелва се и се нарязва. От останалите продукти се прави марината като се смесят всички. По-удобно е пиперът да се нареже в тавичка, в която ще го залеем с марината, там той ще престои 5-6 часа.
След което се нарежда в буркани и се прибавя керевиз и чесън. Може да се объркат в тавичката или се редят отгоре на буркана . Заливаме с марината от тавичката и варим 20 минути.
Добър апетит.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари