20 Август 2012
446564
![Царска туршия](https://i.zajenata.bg/images/2/big_3e61602fd771fc0cf29fb6cc4a81b9f7.jpg)
Туршия от камби
Туршия с чушки и карфиол
Царска туршия
Туршия с моркови, зеле и карфиол
Туршия с камби и лукчета
Мариновани пиперки
Сурова туршия
Туршия със зеленчуци
Мариновани червени чушки
Туршия от червени чушки с моркови и чесън
Царска туршия
1 ч. л. сол
3 с. л. захар
2 счукани аспирина
1 кафеена чашка ябълков оцет
карфиол, камби или червени чушки
моркови, целина, магданоз, зеле
Приготвяне:
Солта, захарта, аспиринът и оцетът се слагат на дъното на буркан и леко се разклащат. После бурканът се пълни много плътно с карфиол, нарязани камби, моркови, целина, магданоз и малко зеле. Долива се със студена вода.
Затваря се, като капачката се притяга с машинка, и се разклаща, за да се смесят солта, аспиринът и другите съставки. Не се стерилизира.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари