20 Август 2012
446564
Туршия от камби
Туршия с чушки и карфиол
Царска туршия
Туршия с моркови, зеле и карфиол
Туршия с камби и лукчета
Мариновани пиперки
Сурова туршия
Туршия със зеленчуци
Мариновани червени чушки
Туршия от червени чушки с моркови и чесън
Туршия с чушки и карфиол
червени чушки
карфиол
целина
моркови
зеле (по желание)
1 с. л. сол
1 с. л. мед
2 с. л. захар
5 с. л. оцет
2 аспирина
Приготвяне:
Зеленчукът се нарязва и се оставя малко да завехне. Нарежда се в буркан от 1 л, в който се слагат медът, захарта, оцетът и 2 аспирина. Затваря се с капачка и се обръща. Бурканът се обръща всеки ден в продължение на 7 дни.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари