Рецепти за туршия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Мариновани червени чушки
446361

Мариновани червени чушки

пиперки – 6 кг
захар – 200 г
олио – 150 мл
винен Оцет 60С – 250 мл
чесън – 3 глави
сол – 100 г
магданоз – 1 връзка
натриев бензоат – 2 супени лъжици

Пиперките се измиват, почистват се от дръжките и семето и се пекат, но не изцяло да са изпечени, а по малко и се нареждат в големи буркани, може и малки. Като помежду им се слага чесън и магданоз.
Всички останали продукти : Оцетът, захарта, солта, олиото и натриевият бензоат се възваряват и с горещата марина се поливат пиперките. След като изстинат им слагате по една найлонена капачка и си нареждате в мазето, килера, удобно за вас място. Съхраняват се на хладно място. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft