20 Август 2012
446361
Туршия от камби
Туршия с чушки и карфиол
Царска туршия
Туршия с моркови, зеле и карфиол
Туршия с камби и лукчета
Мариновани пиперки
Сурова туршия
Туршия със зеленчуци
Мариновани червени чушки
Туршия от червени чушки с моркови и чесън
Мариновани червени чушки
пиперки – 6 кг
захар – 200 г
олио – 150 мл
винен Оцет 60С – 250 мл
чесън – 3 глави
сол – 100 г
магданоз – 1 връзка
натриев бензоат – 2 супени лъжици
Пиперките се измиват, почистват се от дръжките и семето и се пекат, но не изцяло да са изпечени, а по малко и се нареждат в големи буркани, може и малки. Като помежду им се слага чесън и магданоз.
Всички останали продукти : Оцетът, захарта, солта, олиото и натриевият бензоат се възваряват и с горещата марина се поливат пиперките. След като изстинат им слагате по една найлонена капачка и си нареждате в мазето, килера, удобно за вас място. Съхраняват се на хладно място.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари