Шаран за Никулден
Никулденски шаран
Шаран с бира
Шаран със сметана
Шаран плакия
Рибник
Шаран с кисело мляко
Шаран в тесто
Пълнен шаран с орехи и ориз
Рибник по никулденски
Никулденски шаран
шаран - 2 - 3 кг.
зеле - 350 гр.
моркови - 4 бр.
олио - 35 мл.
лук - 2 глави
доматено пюре - 20 гр.
кисели краставички - 100 гр.
галета - 15 гр.
магданоз
маслини - 20 бр.
Нарязваме рибата на парчета и я посоляваме със сол и черен пипер.
Задушаваме зелето. Можем да използваме прясно или кисело зеле, по избор.
Приготвя се сос от дребно нарязаните краставички, морковите, лука и доматеното пюре, предварително запържено с масло.
Задушеното зеле се нарежда в тава, върху него се слага рибата, отгоре пак зеле. Залива се със соса, който предварително е пасиран.
Отгоре се ръси с галета и се пече на фурна.
Поднася се с магданоз и маслини.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари