Шаран за Никулден
Никулденски шаран
Шаран с бира
Шаран със сметана
Шаран плакия
Рибник
Шаран с кисело мляко
Шаран в тесто
Пълнен шаран с орехи и ориз
Рибник по никулденски
Шаран с кисело мляко
1 голям шаран
250 г (1 ч. ч.) кисело мляко
3 с. л. олио
2 яйца
1 с. л. брашно
2 глави чесън
сушени девесил и копър
1/2 връзка магданоз
сол
1 ч. л. черен пипер
1 с. л. оцет
• Измитият шаран се разрязва на две, разтваря се и се слага в намазана с олио тава с гърба надолу.
• Яйцата се разбиват с киселото мляко, след което се прибавят брашното, олиото и подправките.
• Рибата се залива с тази смес и се запича в умерена фурна до светло кафяво.
• След като се извади от фурната, шаранът се залива със смес от счукания чесън и оцета.
• Поръсва се със ситно нарязан магданоз.
• Шаранът се поднася топла с гарнитура от задушени картофи.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари