Шаран за Никулден
Никулденски шаран
Шаран с бира
Шаран със сметана
Шаран плакия
Рибник
Шаран с кисело мляко
Шаран в тесто
Пълнен шаран с орехи и ориз
Рибник по никулденски
Рибник по никулденски
1 кг шаран
1,500 кг кисело зеле
150 мл олио
100 г ориз
6 г сол
6 г червен пипер
3 г черен пипер
Приготвяне:
• Нарязаното на ситно зеле се нарязва на ситно.
• Подправя се с червения пипер.
• Оризът се запържва леко и се сварява до полуготовност.
• Смесва се със зелето и се изсипва в тавичка за печене.
• Шаранът се разрязва по дължина и се разтваря.
• Вътрешността му се намазва с олио сол и черен пипер на вкус.
• Поставя се върху зеленчуците с кожата нагоре.
• Рибникът по никулденски се запича във фурната, докато рибата придобие златисто кафяв цвят.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари