Едноседмична балансирана диета с разделно хранене

вход през zajenata.bg
61516
Понеделник меню Вторник меню Сряда меню Четвъртък меню Петък меню Събота меню Неделя меню

Петък меню

7ч. – билков чай.
10 ч. – пресни сезонни сочни плодове или прясно приготвен сок.

ОБЯД


Салата от червено цвекло
400 г червено цвекло
1 връзка мажданоз
1 супена лъжица растително масло (зехтин или олио)
½ супена лъжица лимон
Цвеклото се обелва, настъргва се на средно ренде, прибавят се растителното масло и лимонът и се наръсва с магданоз.

200 г пилешко месо – бяло или бутче без кожата.

ВЕЧЕРЯ

Салата от млад пресен спанак с консервирани царевични зърна
120 г спанак (лапад)
1-2 стърка зелен лук
1 връзка магданоз
3 супени лъжици царевични зърна
1 супена лъжица зехтин или олио
1 чаена лъжичка лиминов сок
Спанакът (лападът) се почиства, измива се и се нарязва на едро. Лукът, магданозът и копърът също се нарязват и се прибавят към спанака. Всички продукти се смесват, като се добавят и царевичните зърна, заливат се със соса от зехтина и лимоновия сок.

1 2
3
4 5 6 7
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft