Едноседмична балансирана диета с разделно хранене

вход през zajenata.bg
61516
Понеделник меню Вторник меню Сряда меню Четвъртък меню Петък меню Събота меню Неделя меню

Събота меню

7ч. – билков чай.
10 ч. – пресни сезонни сочни плодове или прясно приготвен сок.

ОБЯД


Салата с кълнове
1 зелена салата
1 връзка репички
125 г соеви кълнове
1 връзка магданоз
1 супена лъжица растително масло (зехтин или олио)
2-3 стърка зелен лук
3 супени лъжици кисело мляко (нискомаслено)
Нарязаните зеленчуци се смесват, изсипват се в салатиера и се заливат с 3 супени лъжици кисело мляко и 1 супена лъжица зехтин, като се добавят две пресовани скилидки чесън и връзка ситно нарязан магданоз.

Таратор
500 г кисело мляко (нискомаслено)
1 краставица (2 малки салатки)
3-4 скилидки чесън
4-5 стърка копър
Млякото се разбива, прибавят се краставицата, нарязана на малки кубчета, пресованите скилидки чесън, зехтинът и копърът.

ВЕЧЕРЯ

Салата от маруля, пресен лук и репички
1 маруля
1 връзка зелен лук
1 връзка магданоз
1 връзка репички
1 супена лъжица зехтин или олио
1 супена лъжица лимонов сок
Марулите се нарязват на едро, лукът и репичките също се нарязват, смесват се, заливат се с растителното масло и лимоновия сок и се разбъркват добре. Салатата се оформя в подходящи чиники и се наръсва с магданоз и част от репичките.

1
2
3 4 5 6 7
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft