10 Януари 2012
410732
Пилешки хапки с кашкавал
Пилешко с бял ориз
Пилешка яхния с картофи
Пиле с ориз по испански
Бирено пиле
Пилешки бутчета със сметана и гъби
Пиле с картофи на фурна
Запеканка с пилешко месо
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Пиле с картофи на фурна
1 бр. пиле
1 кг картофи
сол, вегета, червен пипер
соев сос
олио
сол
Начин на приготвяне:
Пилето се нарязва на порции, посолява се с малко сол и соев сос и се натрива с пипера и вегетата. Порциите се слагат в тава и около тях се подреждат нарязаните на едри резени и посолени картофи. Поръсва се с олио, налива се чаша вода и се покрива с фолио. Пече се в загрята на 200 С фурна за час и половина, накрая се маха фолиото и се запича за 5-10 минути.
* Със солта внимавайте - и соевия сос и вегетата я съдържат, гледайте да не слагате много
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари