10 Януари 2012
410752
Пилешки хапки с кашкавал
Пилешко с бял ориз
Пилешка яхния с картофи
Пиле с ориз по испански
Бирено пиле
Пилешки бутчета със сметана и гъби
Пиле с картофи на фурна
Запеканка с пилешко месо
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Пилешки бутчета със сметана и гъби
4 бр. пилешки бутчета
70 г масло
1 глава настърган лук
2 с.л. брашно
500 мл течна сметана
200 г настърган кашкавал
черен пипер, сол
1 кг гъби
Начин на приготвяне:
Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода, изцеждат се и се поставят в тава. В съд се сгорещява маслото в което леко се запържва лука и брашното, добавят се гъбите за да поомекнат. Прибавят се сметаната, кашкавала и подправките. След като заври сместа се сваля от огъня и с нея се обливат бутчетата, Запичаме в загрята фурна 30-40 минути, докато се сгъсти соса. При сервиране по желание се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари