10 Януари 2012
410732
Пилешки хапки с кашкавал
Пилешко с бял ориз
Пилешка яхния с картофи
Пиле с ориз по испански
Бирено пиле
Пилешки бутчета със сметана и гъби
Пиле с картофи на фурна
Запеканка с пилешко месо
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Пиле с ориз по испански
50 г олио
1 кг пилешки гърди
1 глава лук
1 бр. червена чушка
1 бр. зелена чушка
2-3 скилидки чесън
1 ч.ч. ориз
2 бр. нарязани на дребно домати
300 г гъби
2 бр. моркови
1/3 ч.ч. царевица
2 с.л. нарязан магданоз
къри, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Задушава се пилешкото месо , лука, чушките, доматите, морковите, гъбите и чесъна. Долива се около 3 ч.ч. гореща вода и се оставя да ври до готовност на пилето. Запържва се оризът и се слага в тавичка. Добавя се пилешкото месо и бульона със зеленчуците. Добавят се подправките според вкуса. Пече се до готовност. Съотношението между ориза и бульона е 1:3.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари