10 Януари 2012
410732
Пилешки хапки с кашкавал
Пилешко с бял ориз
Пилешка яхния с картофи
Пиле с ориз по испански
Бирено пиле
Пилешки бутчета със сметана и гъби
Пиле с картофи на фурна
Запеканка с пилешко месо
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Пилешка кавърма
500 г пилешко филе
4 стръка праз лук
250 г гъби печурки
1 бр. червена чушка
1 бр. морков
2 бр. домати
1/3 ч.ч. олио
1 ч.л. брашно
подправки - 1 ч.л. червен пипер, 1 ч.л. черен пипер, 1 ч.л. чубрица, 1 ч.л. пикантина, 1 дафинов лист, 6 скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на парчета по желание. Запържва се в мазнината. Праз лука, гъбите, моркова и чушката се нарязват на ситно и се добавят към месото. Задушават се 15-20 минути. Прибавят се настърганите домати, брашното и подправките. Ястието се пече във фурна за 30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари