10 Януари 2012
411049
Пилешки хапки с кашкавал
Пилешко с бял ориз
Пилешка яхния с картофи
Пиле с ориз по испански
Бирено пиле
Пилешки бутчета със сметана и гъби
Пиле с картофи на фурна
Запеканка с пилешко месо
Пиле фрикасе
Пилешка кавърма
Пилешка яхния с картофи
1 бр. голямо пиле
3 глави лук
3 с.л. олио
1 бр. чушка
сол
черен пипер
1 с.л. брашно
1 с.л. червен пипер
1 с.л. доматено пюре
500 г картофи
1 ч.л. чубрица
Начин на приготвяне:
Нарязват се на ситно лукът и чушката и се задушават в олиото и малко вода. Когато омекнат се прибавя и нарязаното месо от пилето и се запържва до зачервяване. Подправя се със сол, черен пипер и червен пипер, слага се брашното и се разбърква. Добавя се доматеното пюре, сипват се 3 ч.ч. вода и се оставя на котлона за около 20 минути. Добавят се нарязаните картофи и ястието се оставя на умерен огън до готовност на картофите и месото. Когато е готово се сваля от огъня, поръсва се с чубрица и се оставя да постои 10-15 минути преди сервиране.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари