22 Май 2012
214707
Пилешко и гъби в бутер тесто
Пилешко с ориз и тиквички на фурна
Пилешко със зеленчуци
Пилешки бутчета с бадеми
Пилешки гърди с горчица
Пиле с трахана
Пиле със сос от орехи
Пиле със зеле
Пиле с трахана
1 бр. (1 кг) пиле
1-2 глави (100 г) кромид лук
1 с.л. (10 г) червен пипер
125 г масло
1/2 ч.ч. (100 г) трахана
сол
Пилето се сварява в подсолена вода и се накъсва на парчета. Лукът се запържва в маслото до златисто оцветяване и се залива с малко вода. Прибавя се траханата и се разбърква. Залива се с 1 и 1/2 ч.ч. от пилешкия бульон и се вари на тих огън 1/2 час, като се разбърква, за да не загори. След това се прибавя месото от пилето. Ястието се поднася, като във всяка чиния се слага парче месо и наоколо се сипва от траханата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари