Какво да сготвим с пилешко за вечеря

вход през zajenata.bg
214707

Пиле със зеле

1 бр. (800 г) пиле
1/4 ч.ч. (50 мл) растително масло
1 глава (50 г) кромид лук
1 с.л. (10 г) брашно
3-4 бр. (200 г) домати
1 ч.л. (5 г) червен пипер
2 глави (400 г) цветно зеле
100 г кашкавал
магданоз
сол

Пилето се нарязва на парчета, които се пържат в мазнината до розово оцветяване, а след това се изваждат. В същата мазнина се задушава до омекване ситно нарязаният лук, разбърква се с червеният пипер и се залива с топла вода. Полученият сос, след като кипне, се посолява и в него се пуска да ври месото. Когато омекне месото, се прибавя накъсаното на цветчета зеле. Ястието се доварява и се поднася, като се поръсва с настъргания кашкавал и ситно нарязания магданоз.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft