22 Май 2012
214707
Пилешко и гъби в бутер тесто
Пилешко с ориз и тиквички на фурна
Пилешко със зеленчуци
Пилешки бутчета с бадеми
Пилешки гърди с горчица
Пиле с трахана
Пиле със сос от орехи
Пиле със зеле
Пиле със зеле
1 бр. (800 г) пиле
1/4 ч.ч. (50 мл) растително масло
1 глава (50 г) кромид лук
1 с.л. (10 г) брашно
3-4 бр. (200 г) домати
1 ч.л. (5 г) червен пипер
2 глави (400 г) цветно зеле
100 г кашкавал
магданоз
сол
Пилето се нарязва на парчета, които се пържат в мазнината до розово оцветяване, а след това се изваждат. В същата мазнина се задушава до омекване ситно нарязаният лук, разбърква се с червеният пипер и се залива с топла вода. Полученият сос, след като кипне, се посолява и в него се пуска да ври месото. Когато омекне месото, се прибавя накъсаното на цветчета зеле. Ястието се доварява и се поднася, като се поръсва с настъргания кашкавал и ситно нарязания магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари