22 Май 2012
214690
Пилешко и гъби в бутер тесто
Пилешко с ориз и тиквички на фурна
Пилешко със зеленчуци
Пилешки бутчета с бадеми
Пилешки гърди с горчица
Пиле с трахана
Пиле със сос от орехи
Пиле със зеле
Пиле със сос от орехи
1 бр. пиле
1 кубче пилешки бульон
3 глави кромид лук
1-2 скилидки чесън
100 г смлени орехови ядки
1 бр. яйце
сол
черен пипер
50 г кашкавал
Пилето се слага с бульона да се вари, прибавя се нарязаният лук. Готовото месо се изважда и се обезкостява. Бульонът се прецежда, претрива се лука, добавя се счукания чесън и бульонът се кипва отново. Слагат се орехите, смесени предварително с разбитото яйце. Бърка се непрекъснато, посолява се, прибавя се черния пипер, добавят се настъргания кашкавал и пилешкото месо. Вари се още малко и се бърка непрекъснато. Ястието се сервира със задушени зеленчуци.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари