Какво да сготвим с пилешко за вечеря

вход през zajenata.bg
214690

Пиле със сос от орехи

1 бр. пиле
1 кубче пилешки бульон
3 глави кромид лук
1-2 скилидки чесън
100 г смлени орехови ядки
1 бр. яйце
сол
черен пипер
50 г кашкавал

Пилето се слага с бульона да се вари, прибавя се нарязаният лук. Готовото месо се изважда и се обезкостява. Бульонът се прецежда, претрива се лука, добавя се счукания чесън и бульонът се кипва отново. Слагат се орехите, смесени предварително с разбитото яйце. Бърка се непрекъснато, посолява се, прибавя се черния пипер, добавят се настъргания кашкавал и пилешкото месо. Вари се още малко и се бърка непрекъснато. Ястието се сервира със задушени зеленчуци.

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft